Feestelijke start bouw Scala en Het Predicaat

Op 9 maart 2020 is de officiële handeling verricht voor de start bouw van Plot 6 Nassaupark te Hoofddorp.

Na een welkomstwoord door Camiel Honselaar, directeur HSB, volgde een toespraak door Jurgen Nobel, wethouder gemeente Haarlemmermeer.

De toekomstige bewoners werden uitgenodigd om een gelukwens voor een voorspoedige bouw op een poster te plaatsen. Deze poster is vervolgens in een koker geplaatst en op de bouw ingegraven.

 

Het Predicaat en Scala

Plot 6 Nassaupark te Hoofddorp omvat 37 koopwoningen met de projectnamen Het Predicaat (13 woningen) en Scala (24 woningen). De woningen zijn ontwikkeld en worden gerealiseerd door HSB uit Volendam.

 

Borrel met de buren

De kopers hebben, onder het genot van een hapje en een drankje, alvast kennis kunnen maken met hun toekomstige buren en de partijen die betrokken zijn bij de realisatie van het project.

Handbalvereniging SV Lotus was bereid om hiervoor haar clubhuis beschikbaar te stellen.

 

Facebook

Gedurende de bouw kunnen de kopers en andere belangstellenden via Facebook de voortgang van de bouw volgen. Hiervoor is een Facebookpagina aangemaakt: www.facebook.com/Scala-Predicaat-Hoofddorp, waar regelmatig nieuwe foto’s op verschijnen.

Feestelijke start bouw Scala en Het Predicaat

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info