Feestelijke start bouw Kade Osdorp

Onder grote belangstelling is het officiële startsein gegeven voor de bouw van het project Kade Osdorp in Amsterdam. Met de bouw van 44 koop- en huurwoningen wordt een belangrijke stap gezet in de vernieuwing van Centrum Nieuw-West. Aan stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud en Peter Maalman, directeur van HSB Bouw uit Volendam, de eer om samen de feestelijke eerste paal te schroeven.

Kade Osdorp
Nog even en aan het Hoekenespad in Osdorp verrijzen 14 huurappartementen en 30 ruime gezinskoopwoningen. Het fraaie bouwplan wordt gerealiseerd door HSB Bouw uit Volendam. De koopwoningen zijn bijna allemaal verkocht. Naar verwachting kunnen de trotse eigenaren half 2016 hun nieuwe woning betrekken. De huurappartementen worden verhuurd door Stadgenoot.

Borrel met de buren
De toekomstige bewoners waren goed vertegenwoordigd bij deze heugelijke gebeurtenis. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben zij alvast kennis gemaakt met hun nieuwe buren, de bouwer en de overige partijen die betrokken zijn bij de realisatie van hun nieuwe woning.

Flexibele Standaard ®
Voor het project Kade Osdorp is gebruik gemaakt van het Flexibele Standaard ® woonconcept van HSB Bouw. Een woonconcept met een zeer korte ontwikkeltijd, die flexibel is in architectuur en plattegronden en toch betaalbaar blijft. De woningen zijn zeer ruim, comfortabel, duurzaam en opgebouwd uit milieuvriendelijke materialen.

Facebook
Gedurende de bouw kunnen de kopers en andere belangstellenden via Facebook de voortgang van de bouw volgen. Hiervoor is een Facebookpagina aangemaakt: www.facebook.com/kadeosdorp, waar regelmatig nieuwe foto’s op worden geplaatst.

Feestelijke start bouw Kade Osdorp

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info