Feestelijke start bouw De Groene Linten fase 6

Op 29 januari 2020 is de officiële handeling verricht voor de start bouw van fase 6 - de laatste fase - van De Groene Linten te Haarlem.

 

Wethouder Floor Roduner en de toekomstige bewoners werden uitgenodigd om een gelukwens voor een voorspoedige bouw op het bouwdoek te plaatsen. Dit doek zal gedurende de bouw aanwezig zijn op het project.

 

Voorafgaande aan het schrijven op het bouwdoek, werden de aanwezigen welkom geheten door Lukas Deurwaarder, ontwikkelingsmanager HSB, gevolgd door een toespraak van Floor Roduner, wethouder gemeente Haarlem.

 

De Groene Linten

Fase 6 van De Groene Linten omvat 46 woningen, waarvan 33 koopwoningen en 13 huurwoningen. De huurwoningen worden afgenomen door Pré Wonen. De woningen worden ontwikkeld en gerealiseerd door HSB uit Volendam.

 

Borrel met de buren

De kopers hebben, onder het genot van een hapje en een drankje, alvast kennis kunnen maken met hun toekomstige buren en de partijen die betrokken zijn bij de realisatie van het project.

 

Facebook

Gedurende de bouw kunnen de kopers en andere belangstellenden via Facebook de voortgang van de bouw volgen. Hiervoor is een Facebookpagina aangemaakt: www.facebook.com/wonenindegroenelinten, waar regelmatig nieuwe foto’s op verschijnen.

Feestelijke start bouw De Groene Linten fase 6

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - (Tijdelijk) Bezoekadres - Ampèrestraat 41 - 1446 TR Purmerend - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl