Eerste set energieneutrale units in gebruik genomen

Goed gereedschap is het halve werk….

Uiteraard geldt dat ook voor ons ketenpark.

Na een aanloopperiode van een jaar, is onlangs de eerste nieuwe set 2×4 units geplaatst op ons werk 177 woningen Lincolnpark te Hoofddorp. Over enige tijd zullen er meer sets volgen ter vervanging van afgeschreven keten.

 

De nieuwe units hebben een zeer hoge isolatiewaarde, zijn voorzien van zonnepanelen, energiezuinige infrarood stralingspanelen voor verwarming en led-verlichtingspanelen. Hierdoor zijn de nieuwe units energiezuinig, duurzaam en net als onze projecten gasloos.

 

Bij de constructie is gebruik gemaakt van degelijke constructiemethoden en zijn de wanden van een kleurecht polyester, dit zorgt ervoor dat de units onderhoudsarm zijn.

 

De nieuwe units zijn van alle gemakken voorzien.

In de uitvoerdersunits is er naast de werkplekken een situatie gecreëerd waarin het mogelijk is om presentaties te geven. Tevens is er de mogelijkheid om het BIM en KYP proces in een groter overzicht te kunnen zien. In de kleedruimtes staan energiezuinige droogkasten, voor het snel drogen van verregende kleding.

 

We hopen door al deze maatregelen lang plezier te mogen hebben van deze nieuwe units.

Eerste set energieneutrale units in gebruik genomen

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info