Een Kopersbegeleider is de sleutel naar ons succes!

Zoek jij een plek waar jouw passie voor bouw en jouw klantgerichte instelling volledig tot hun recht komen? Kom dan ons team bij HSB Bouw in Volendam versterken als Kopersbegeleider. We zoeken iemand met een scherp oog voor de wensen van de koper en de kennis om deze te vertalen naar hun droomwoning. Bij ons werk je nauw samen met kopers vanaf het moment van aankoop tot de oplevering, waarbij elke stap telt.

 

Het begeleiden van klanten door het meerwerkproces, het adviseren over aanpassingen, en het organiseren van kijkdagen; jouw takenpakket is divers en impactvol. Je werkt samen met verschillende afdelingen om de droom van elke koper te realiseren en hun ervaring onvergetelijk te maken. Jouw inzichten en adviezen maken elk project persoonlijk en uniek.

 

Jouw rol vraagt om een combinatie van technische kennis, inlevingsvermogen en een proactieve houding. Met jouw bouwkundige achtergrond en ervaring in klantcontact ben je de ideale kandidaat. Je communiceert vloeiend met zowel klanten als collega’s en zorgt voor een vlekkeloze ervaring.

 

Ben je klaar om met ons mee te bouwen aan de toekomst van vele thuiszoekers? Laat HIER jouw motivatie en CV achter via de groene sollicitatieknop en wie weet ben jij binnenkort de onmisbare schakel in ons succesverhaal! Benader voor meer informatie gerust de afdeling HR op 0299 39 89 04 of stel je vragen via WhatsApp

Een Kopersbegeleider is de sleutel naar ons succes!

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl