Calculator gezocht. Kom jij ons team versterken?

Een goede Calculator becijfert meer dan de som der delen!

 

Ben jij de ervaren Calculator die ons groeiende team in Volendam komt versterken? Beschik jij over een gezonde dosis vakkennis en ben je ook nog eens een echte teamspeler? Bij HSB krijg je alle ruimte om mee te werken aan de realisatie van diverse uitdagende nieuwbouwprojecten.

 

Voor het maken van een begroting draai jij je hand niet om. Dat kan gaan om het muteren van algemene basisbegrotingen maar ook om een kostprijsberekening voor een specifiek project. Waar je ook aan werkt, jouw calculaties staan als een huis.

 

In samenwerking met de afdeling Inkoop vraag je offertes aan bij toeleveranciers. Deze prijsopgaven beoordeel je zorgvuldig en vervolgens verwerk je ze in een projectbegroting. Een en ander vraagt van jou een juiste inschatting van projectgebonden risico’s.

 

Naast dit alles ben je ook verantwoordelijk voor het berekenen van alternatieven en het in kaart brengen van meer- en minderwerk. Verder bied je budgetondersteuning aan de afdeling Werkvoorbereiding zodat projecten binnen de financiële kaders uitgevoerd worden.

 

Om kostenbewust te kunnen werken beschik je over een afgeronde opleiding mbo/hbo, gedegen bouwkundige kennis en meerdere jaren ervaring als zelfstandig Calculator nieuwbouw. Je bent communicatief sterk en spreekt de taal van je collega’s en de klant.

 

Mogen wij op je rekenen? Laat HIER jouw motivatie en CV achter via de groene sollicitatieknop en wie weet ben jij binnenkort de onmisbare schakel in ons succesverhaal! Benader voor meer informatie gerust de afdeling HR op 0299 39 89 04 of stel je vragen via WhatsApp

Calculator gezocht. Kom jij ons team versterken?

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info