Contractondertekening 153 woningen Tuinen van Luna

Trots om aan te kondigen dat wij, Deurwaarder – HSB, het genoegen hebben het laatste deel van de Stad van de Zon in Heerhugowaard te mogen realiseren! Het project, genaamd ‘Tuinen van Luna,’ omvat de bouw van 153 prachtige woningen.

 

Stedenbouwkundige Ashok Bhalotra legde de basis voor de eerste emissieloze woonwijk ter wereld, die in 2009 werd geopend door Koning Willem Alexander. Het laatste deel van deze bijzondere woonwijk wordt vormgegeven door de gerenommeerde architectenbureaus Boparai en INBO.

 

In opdracht van VBM Ontwikkeling / Hallokaties II C.V. hebben wij de eer om dit unieke project te realiseren. Het enthousiasme voor het plan is groot, en terecht! Prachtige woningen op een schitterende locatie, dicht bij winkelcentra, recreatie, het NS-station en op een steenworp afstand van de historische binnenstad van Alkmaar.

 

Wij kijken ernaar uit om samen met alle betrokken partijen een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van deze bijzondere woonwijk. Laten we samen bouwen aan een duurzame toekomst!

Contractondertekening 153 woningen Tuinen van Luna

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info