Bewust Veilig Dag met Toolbox en Koelbox

HSB heeft meegedaan aan de landelijke Bewust Veilig Dag.

 

Op de werken zijn Toolboxen georganiseerd voor de medewerkers, met orde en netheid op de werkplek als thema. Aan de hand van een filmpje werd getoond welke ongelukjes kunnen voortkomen uit ongelijk terrein, losliggende kabels en dergelijke. Daarna is onder het genot van koffie en speciale ‘Veiligheidstaart’ gesproken over het belang van een ordelijke en opgeruimde werkplek. Vervolgens zijn er werkplekinspecties uitgevoerd.

 

Na de intensieve Bewust Veilig Dag wachtte de medewerkers bij thuiskomst nog een leuke en nuttige verrassing: een koelbox gevuld met persoonlijke beschermingsmiddelen. HSB vindt veiligheid op het werk heel belangrijk. Door het thuis afleveren van de koelbox wordt er ook thuis over de veiligheid op het werk gesproken en helpt het mede om het veiligheidsbewustzijn te vergroten.

 

Bouwend Nederland heeft een artikel met interviews en foto’s geplaatst over de Bewust Veilig Dag bij HSB. Klik HIER om het bericht te lezen.

Bewust Veilig Dag met Toolbox en Koelbox

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl