13 won + 26 app Bloemhof Limmen

Onder grote belangstelling is het hoogste punt gevierd van het project Bloemenhof in Limmen. Na een welkomstwoord door André Vos, waarbij hij de bouwers bedankte voor hun goede inzet en de heer Driessen voor het vertrouwen in HSB, volgde een toespraak door Esther Hollenberg, wethouder gemeente Castricum. Vervolgens overhandigde de wethouder de Limmer vlag die in top werd gehesen.

Bloemenhof Limmen
Het fraaie bouwplan wordt gerealiseerd door HSB Bouw uit Volendam, in opdracht van Driessen Vastgoed. Het project bestaat uit 13 royale eengezinswoningen en 26 zonnige appartementen, gelegen aan de Bloemenhof in Limmen. De bouw verloopt voorspoedig. Naar verwachting kunnen de trotse eigenaren vanaf november 2015 hun nieuwe woning betrekken.
Wie interesse heeft in een woning in dit mooie bouwplan, er zijn nog enkele eengezinswoningen en appartementen te koop. Meer informatie over de woningen kunt u vinden op de projectwebsite: www.deruimteinlimmen.nl.

Borrel met de buren
De toekomstige bewoners waren goed vertegenwoordigd bij deze heugelijke gebeurtenis. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben zij alvast kennis gemaakt met hun nieuwe buren, de bouwer en de overige partijen die betrokken zijn bij de realisatie van hun nieuwe woning.

Facebook
Gedurende de bouw kunnen de kopers en andere belangstellenden via Facebook de voortgang van de bouw volgen. Hiervoor is een Facebookpagina aangemaakt: www.facebook.com/bloemenhoflimmen, waarop regelmatig nieuwe foto’s worden geplaatst.

Heeft u interesse? Voor de projectwebsite klikt u HIER.

13 won + 26 app Bloemhof Limmen

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info