In dit project vonden Timpaan en HSB elkaar op persoonlijk vlak direct goed

Ingeborg de Jong, algemeen directeur Timpaan Hoofddorp en bestuurder Stichting Timpaan

Ingeborg de Jong is algemeen directeur van Timpaan Hoofddorp en bestuurder bij Stichting Timpaan. Timpaan is ontstaan uit de corporatiesector en daardoor een ‘andere vastgoed- en gebiedsontwikkelaar’, want er is geen aandeelhouder met een winstoogmerk.

 

Als gebiedsontwikkelaar richt Timpaan zich op eigentijdse woningen en vernieuwende woonconcepten, zowel voor starters, gezinnen, ouderen als zorgbehoevenden, in kernen, dorpen en stedelijke wijken in West- en Midden-Nederland. Ingeborg de Jong: “In tegenstelling tot corporaties, die zich op huurwoningen richten, zijn wij als ontwikkelaar actief op het gebied van betaalbare koopwoningen en stimuleren we innovaties zoals duurzame gebiedsontwikkeling, maatschappelijk relevante vastgoedprojecten en inclusieve woonwijken, bestemd voor een breed publiek. Bovendien onderscheiden wij ons maatschappelijk door de ontwikkeling van bijzondere woonvormen voor bijzondere doelgroepen.”

 

Op 9 juli 2019 werd de feestelijke start bouw gevierd van De Tuinen in Ursem. “In dit project vonden Timpaan en HSB elkaar op persoonlijk vlak direct goed”, zegt Ingeborg de Jong. “Wij werken graag met bouwbedrijven die een klantgerichte en regionale oriëntatie hebben. Daarnaast is het onze ervaring dat er met familiebedrijven en organisaties met een DGA-structuur snel beslissingen kunnen worden genomen. Onze samenwerking in de gemeente Koggenland heeft een mooie wijk met vierentwintig woningen opgeleverd. HSB bouwde de duurzame twee-onder-een-kapwoningen, de driekappers en de rij van zes woningen volgens planning en deed dit bovendien met 0 opleveringspunten. Wat ons betreft de beste acquisitie voor een vervolgproject.”

Timpaan en HSB vinden elkaar in De Tuinen van Ursem

Meer interviews

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info