Het bleef nog lang gezellig.

Wesley Slotboom

Wesley Slotboom geeft een toelichting op het jubileum­feest, waarvoor hij de techniek verzorgde. De naam Slotboom is trouwens al heel lang verbonden aan HSB. Wesley is namelijk de derde generatie Slotboom die werkzaam is bij HSB. Zijn opa was 42 jaar uitvoerder, vader Jan 44 jaar uitvoerder en Wesley werkt zelf alweer 23 jaar bij HSB.

 

Naast zijn functie als hoofd van de werkvoorbereiding is hij in de weekends actief met zijn bedrijf Light-Tech. Dan verzorgt Wesley grote lichtshows voor onder meer Jan Smit, Nick & Simon, André Hazes en Mart Hoogkamer. Of hij nog wel wat vrije tijd overhoudt? “Natuurlijk is het een zwaar uit de hand gelopen hobby. Maar het is net als mijn werk bij HSB. Als je er plezier in hebt, gaat het allemaal prima.”

 

Zo’n vijftien weken geleden werd Wesley als technisch verantwoordelijke betrokken bij de organisatie van het 90-jarig jubileumfeest van HSB in Zuiderduin in Egmond aan Zee: “Het was op 10 december voor de ruim vijfhonderd gasten een nieuwe feestlocatie, maar voor mij bekend terrein omdat ik er al jaren het licht doe. Vooral de logistiek hier was een uitdaging, alles moest via de achteringang en een kleine lift naar de grote zaal en vervolgens het podium op.”

 

Nadat alle lampen volgens het lichtplan waren opgehangen en de zaal vol met stoelen en tafels stond, konden alle collega’s worden ontvangen: “Tijdens het dinerbuffet zat iedereen binnen de kortste keren lekker met elkaar te kletsen. Na het welkomstwoord van onze directeuren Camiel Honselaar en Edwin Zomerdijk gingen de beentjes al snel van de vloer met de band This is Beethoven. Vanaf dat moment zat de sfeer er meteen goed in.”

 

Na de band volgden onder meer optredens van Edsilia Rombley en Gerard Joling. “Helaas moest Emma Heester afzeggen vanwege stemproblemen, maar ook met vervanger Thomas Berge ging het dak eraf. Toetje van de avond was happy-hardcore-dj Paul Elstak. Ongelooflijk hoeveel mensen er genoten van hun jeugdheld en ook op de foto met hem wilden. ”

 

Voor iedereen die het wat rustiger aan wilde doen, was de pub voor de afterparty geopend. Het bleef nog lang gezellig.

Afsluiting jubileumjaar HSB met spetterend personeelsfeest

Meer interviews

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info